Tag : француска кошарка

Кошарка Спорт

Стојановски: Мислам дека нема да продолжи првенството во Франција

Слободен печат
И еден од најискусните македонски играчи е еден од оние кои оваа натпреварувачка сезона ќе ја паметат како турбулентна. Само што ја пронајде својата препознатлива...