• ФИБА

Познато како кошаркарите да стигнат до „билет“ за Олимпијадата во Париз

За да биде дел од овие натпреварувања, Македонија треба да биде победник во вториот круг од преквалификациите за Европското првенство 2025. Вкупно 40 национални тимови од пет региони во светот ќе ги комплетираат ФИБА преквалификациските турнири кои ќе се одржат во периодот од 12 до 20 август 2023 година, а ќе бидат организирани на пет …

Познато како кошаркарите да стигнат до „билет“ за Олимпијадата во Париз Read More »