Tag : евро

Вести Економија

Доларот профитира поради стравот од брзото ширење на коронавирусот

Слободен печат
Курсот на еврото ослабе на меѓународните пазари, додека вредноста на доларот е зголемена, поради стравот од брзото ширење на коронавирусот надвор од Кина. Овие стравувања...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.4967 денари. Американскиот долар вреди 56.9361 денари, додека британската фунта изнесува 73.6399 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.4977 денари. Американскиот долар вреди 56.9951 денари, додека британската фунта изнесува 73.3513 денари....
Вести Регион

Дацов: Референдум за усвојување на еврото би претставувало гласање за излез на Бугарија од ЕУ

Слободен печат
Референдум за усвојување на еврото би претставувало гласање за излез на Бугарија од ЕУ, смета поранешниот бугарски заменик министер за финансии, Љубомир Дацов. – Не...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.5157 денари. Американскиот долар вреди 56.9590 денари, додека британската фунта изнесува 73.9816 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.5340 денари. Американскиот долар вреди 56.8916 денари, додека британската фунта изнесува 74.1463 денари....
Вести Економија

Златото достигна историски највисока вредност во однос на еврото

Слободен печат
Цената на златото на светските берзи денеска во еден момент беше највисока во историјата во однос на еврото, додека според доларот го достигна двонеделниот максимум....
Вести Економија

Еврозоната поранлива отколку што се мислеше: Еврото значително ослабна во однос на доларот

Слободен печат
Курсот на еврото се намали денеска на меѓународните пазари на нивото од пред три години во однос на доларот. Инвеститорите на глобалните берзи чекаа нови...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.5525 денари. Американскиот долар вреди 56.8090 денари, додека британската фунта изнесува 73.9458 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа: Колкава е вредноста на еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРМ еврото има вредност од 61.5673 денари. Американскиот долар вреди 56.7859 денари, додека британската фунта изнесува 73.9903 денари....