ФОТО | За Велигден вашата куќа мора да биде полна со цвеќе: Еве зошто!

Кога размислувате да се подготвите за велигденските празници, никако не заборавајте на декорацијата на домот… За Велигден се вели дека е еден од најголемите и најрадосните христијански празници. Велигден е симбол на победата на животот над смртта, симбол на љубовта, симбол на преродбата, симбол на победата на светлината над темнината. Водени од таа логика, дозволете си за Велигден да му се радувате …

ФОТО | За Велигден вашата куќа мора да биде полна со цвеќе: Еве зошто! Read More »