• есенски

Топ 6 есенски филмови кои совршено одат со ќебенце, чаша вино или топло чоколадо: Овие класици никогаш нема да ви здосадат (ВИДЕО)

Чувствата кои не преплавуваат кога дрвјата започнуваат да ги губат своите лисја, кога се менува целата природа и кога започнуваат некои нови периоди во нашите животи ќе бидат уште попосебни доколку ги зачиниме со некои од најдобрите филмови на сите времиња. Секое попладне по доаѓањето од работа е идеално време за нурнување во овие класици, …

Топ 6 есенски филмови кои совршено одат со ќебенце, чаша вино или топло чоколадо: Овие класици никогаш нема да ви здосадат (ВИДЕО) Read More »