Барселона ќе потроши богатство за ангажман на 15-годишен бразилски тинејџер

Барселона која се наоѓа во лоша финансиска состојба (долговите изнесуваат 1.5 миларда долари), тргна по потписотсо најталентираниот бразилски фудбалер кој има само 15 години, Ендрик. Вредноста на Ендрик кој настапува за Палмеираш од ден во ден се зголемува со што го привлече вниманието на европските гиганти од кои Барселона е најзагреана и веќе подготви понуда. …

Барселона ќе потроши богатство за ангажман на 15-годишен бразилски тинејџер Read More »