Tag : емотикони

Магазин Магазин слајдер Технологија

Фејсбук додава „грижливи“ емотикони за да даде поддршка во борбата со коронавирусот

Слободен печат
Фејсбук додава неколку нови емотикони во групата со реакции. Новите „грижливи“ емотикони се жолто смајли кое прегрнува црвено срце и пулсирачко виолетово срце. Александру Воица,...