• експо

ФОТОГАЛЕРИЈА | Лидија Георгиева – Колекција ПЕЈСАЖ БР. 22: Одговорен однос кон планетата и животната средина

Пејсаж бр. 22 е колекција произлезена од потребата да се истражи влијанието на современата технологија во корелација со недостатокот од потребната доза на природа во нашето секојдневие. Дигиталниот свет е место во коешто поминуваме сè повеќе време, па дури и кога се наоѓаме во природа, нашето доживување е испреплетено и придружено со социјалните мрежи и …

ФОТОГАЛЕРИЈА | Лидија Георгиева – Колекција ПЕЈСАЖ БР. 22: Одговорен однос кон планетата и животната средина Read More »