Tag : екоцентар

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Во ОХИС има жива што може да ја умртви цела Европа!

Во темпираната хемиска бомба „ОХИС“ има околу осум тони жива, кои десет години се оставени да течат насекаде по погонот за електролиза, да испаруваат во...