12.8 C
Скопје

Tag : еклипса

Магазин Магазин слајдер Технологија

ФОТО: Огнен прстен на небото, првата ваква еклипса во 2021 година

Слободен Печат
Помрачување на Сонцето се случува кога Месечината поминува помеѓу Сонцето и Земјата, со што прави сенка на Земјата. Така целосно или половично ја блокира сончевата...