Ајрис (81) го опиша бракот со 46 години помладиот Египќанин: „Љубов е кога некој ќе ви ги исече ноктите“

По запознавањето преку Фејсбук, врската на Британката Ајрис Џонс (81) и Мухамед Ахмед Ибрахим (36) и стана позната на пошироката јавност минатата година по гостувањето во емисијата „Dis morning“ каде оваа баба изнесе шокантни детали од својот интимен живот… Водителите се црвенеа додека бабата раскажуваше како парот ужива во креветот и како за првата брачна …

Ајрис (81) го опиша бракот со 46 години помладиот Египќанин: „Љубов е кога некој ќе ви ги исече ноктите“ Read More »