• ефектен

Деловен стајлинг за чиста десетка: Вака се носи црвено од глава до пети! (ФОТО)

Уште една одлична модна лекција од кралицата Летиција… Шпанската кралица Летиција вчера учествуваше на традиционалниот годишен состанок на управниот одбор на Студентска резиденција во Мадрид. Летиција на состанокот пристигна во многу ефектен деловен стајлинг кој најмногу се истакна пред се поради бојата. Таа носеше црвени панталони од шпанскиот дизајнер Роберт Торете од неговата постара колекција …

Деловен стајлинг за чиста десетка: Вака се носи црвено од глава до пети! (ФОТО) Read More »