• џон малкович

Проектот за филмски студија во Скопје на холивудскиот актер Џон Малкович влегува во Влада

Министерството за транспорт и врски првично ги разгледало документите за проектот за изградба на филмски студија  во Општина Карпош и во текот на денов или утре ќе ја информира Владата за утврдената состојба. Ќе има координација и со општината за да се утврди јасна слика за состојбата на терен во однос на евентуални кориснички права. …

Проектот за филмски студија во Скопје на холивудскиот актер Џон Малкович влегува во Влада Read More »