Tag : Драган Павловиќ – Латас

Хроника

„Тотал“ започнува од почетокот

Горан Наумовски
Бидејќи изминале 90 дена и не било во тој период закажано рочиште за случајот „Тотал“ во кој е обвинет Драган Павловиќ – Латас, процесот денеска...
Хроника

Одложено судењето за „Тотал“

Поради отсуство на член на судечкиот совет одложено е денешното рочиште за случајот „Тотал“ каде обвинет е новинарот и поранешен уредник во Сител, Драган Павловиќ...
Хроника

„Судскиот ди-џеј“ бил презафатен, немаше кој да пушта „бомби“ за Латас

Горан Наумовски
Поради летните одмори, во скопска единица има само еден судски информатичар. Тој денеска требаше на рочиштето за предметот „Тотал” на СЈО да ги пушта „бомбите“....