• дизајн

Поздрав од Скопје: Десет дизајнерски приказни од „Шизик на ризик“

Mакедонскиот лајфстајл бренд „Шизик на ризик“ неодамна објави сет од десет разгледници со наслов „Поздрав од Скопје“, наменет за скопјани, за туристите во Скопје, но и за сите љубители на добриот дизајн. Изданието е составенo од десет оригинални графички решенија со илустрации и фотоколажи од скопските архитектонски знаменитости, културни обележја и урбани мемории. Секоја поединечна …

Поздрав од Скопје: Десет дизајнерски приказни од „Шизик на ризик“ Read More »