Tag : Џукановиќ

Вести Ви Препорачуваме Регион

РЕГИОНОТ ВО ШОК! Ѓукановиќ планира да му отстапи дел од црногорската територија на Косово?

Слободен печат
Претседателот на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ, ги примил акредитациите од новиот косовски амбасадор во Подгорице Илбер Хисе. Ѓукановиќ за време на разговорот го истакнал „напредокот“...