• денови

Сончевите денови се намалуваат: Време е за витамин Д

Како и да е, секој мора да размисли да почне да конзумира суплементи на овој витамин преку есента и зимата доколку не конзумира доволно групи на храна кои содржат витамин Д или пак групи на храна кои се збогатени со сончевиот витамин. Оние кои не се изложуваат доволно на сончевите зраци или пак оние кои …

Сончевите денови се намалуваат: Време е за витамин Д Read More »