• Деловник

Џафери сака да се измени собранискиот Деловник, да се отстранат „процедуралните пречки“

Измени на Деловникот за работата на Собранието се важни и тие ќе овозможат пратениците да фокусираат на суштинските прашања, без при тоа да бидат забавени од сите процедурални пречки кои се вистински предизвик за работата на Собранието, изјави денеска претседателот на Собранието Талат Џафери на Конференцијата на Европскиот парламент. На конференцијата на тема „Креирање на …

Џафери сака да се измени собранискиот Деловник, да се отстранат „процедуралните пречки“ Read More »