• дека

Не се залажувајте повеќе – преземете нешто: 10 знаци кои јасно покажуваат дека не сте среќни во бракот

Речиси секоја жена порано или подоцна сака да се смири и вдоми покрај еден маж. Но, без ралика дали ќе се омажите или не, сигурно веќе знаете дека бракот не значи нужно и среќа. Некои жени признаваат јавно дека се несреќно омажени, но некои не се спремни да го признаат тоа ниту на својот партнер, …

Не се залажувајте повеќе – преземете нешто: 10 знаци кои јасно покажуваат дека не сте среќни во бракот Read More »