• даваат

Лекарите даваат одговор: Што значи ако често имате дежа ву, чувство дека нешто веќе се случило

Што значи доколку често имате „дежа ву“ – оваа состојба може да укажува и на вашето здравје, открива познатиот руски лекар. Сигурно барем еднаш во животот сте имале „дежа ву“ – силен впечаток дека сте виделе, слушнале или доживеале нешто претходно иако тоа во вашиот живот се случува првпат. Познатиот психолог Сигмунд Фројд сметал дека …

Лекарите даваат одговор: Што значи ако често имате дежа ву, чувство дека нешто веќе се случило Read More »