Tag : дарк веб

Вести Ви Препорачуваме Свет

Ужас на дарк веб-страниците: Крв од човек кој се излекувал од корона се продава за 16 илјади долари!

Слободен печат
Најтемните делови на Интернетот не „премолчија“ дури и за време на пандемијата со коронавирусот, но сигурно оставија значаен белег. Сите оние кои имаат криминални нагони...