• дамир микец

Верувале или не, Србија-САД 2:0, ова не се случило од 1972 година

Само што започнаа Игрите во Токио, Србија веќе на првиот ден се закити со два медали на најголемиот спортски собир… Најпрвин Дамир Микец во дисциплината 10 метри воздушен пиштол се закити со сребрениот медал, а потоа и Тијана Богдановиќ во таеквондо ја освои бронзата. Верувале или не, земјата која на секоја Олимпијада атакува на најголем …

Верувале или не, Србија-САД 2:0, ова не се случило од 1972 година Read More »