• дами

ФОТО I Имаат повеќе од 60 години, а изгледаат подобро од било кога: За овие познати дами времето изгледа запрело!

Врз основа на нивниот изглед никогаш не би погодиле колку години навистина имаат тие… Дали е до добрата генетика, правилната нега или естетската хирургија, не знаеме, но едно е сигурно, овие дами изгледаат феноменално за своите години. Иако го надминале 60-от роденден овие дами можат без проблем да застанат рамо до рамо со двојно помладите …

ФОТО I Имаат повеќе од 60 години, а изгледаат подобро од било кога: За овие познати дами времето изгледа запрело! Read More »