13 C
Скопје

Tag : царински формалности

Македонија

На „Богородица” за излез се чека 15 минути

МИА Агенција
На граничниот премин „Богородица” чекањето за вршење на задолжителните полициски и царински формалности за излез од држвава изнесува од 10 до 15 минути и засега...