• бугарско-македонски спор

Тодоров: Посреќен би бил да се гради автопат кон Бугарија, отколку да се отвораат клубови

Веројатно премиерот Ковачевски требаше да се појави на отворањето на македонскиот клуб во Бугарија, имајќи предвид дека тука кај нас кога се отвори првиот клуб дојде тогашниот бугарски премиер, рече вечерва поранешниот министер за здравство Никола Тодоров. -Според мене, овие клубови нема ништо да решат .И тој таму што ќе се отвори ќе го гледаат …

Тодоров: Посреќен би бил да се гради автопат кон Бугарија, отколку да се отвораат клубови Read More »