бришење Archives - Слободен печат

Tag : бришење

Вести Планета

Фејсбук отстрани двa милијарди лажни профили и над три милијарди содржини

Слободен печат
Социјалната мрежа Фејсбук од април до септември годинава отстранила 3.2 милијарди лажни содржини, како и милиони статуси со насилство врз деца и самоубиства, се вели...
Вести Планета

Голема акција на Фејсбук: Отстранети над три милијарди лажни профили

Слободен печат
Од Фејсбук соопштија информираа дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно...