Tag : бранка

Жена Магазин Магазин слајдер

Стил на неделата: Бранка Јанковска, сопственичка на „Пепер“

Слободен печат
Што и да значи тоа, за мене е Бранка Јанковска. Затоа што зрачи уметност. Препознатлива по својата кратка црвена коса и оригинална фризура која со години...