• босилово

Донација од прехранбени продукти во Босилово од семејството Заеви

Двесте пакети со прехранбени продукти денес донираше семејството Заеви во општина Босилово. Донацијата беше примена од страна на Општинскиот кризен штаб и преку него ќе биде поделена на социјално загрозени семејства. -Како општина Босилово и кризен штаб ја примивме помошта и потоа врз основа на списоците од Центарот за социјална работа ќе ја поделиме на …

Донација од прехранбени продукти во Босилово од семејството Заеви Read More »