• Борка

ВИДЕО | Викса и Биба Додева: Хуманоста пред сѐ!

Здружението за борба против ракот „Борка“ не престана да работи, затоа што она што го работевме беше најпотребно во овие години на пандемијата. Само минатата година имав над 1.500 јавувања, изјави во Утрински брифинг Биба Додева од „Борка“. -Мора на луѓето да им кажеме кои што се борат со ракот дека не се сами, некој …

ВИДЕО | Викса и Биба Додева: Хуманоста пред сѐ! Read More »