Tag : борис милошевиќ

Вести Ви Препорачуваме Регион

„Треба ли Србин да присуствува на прославата на Бура на која ќе говори Готовина?“ Политичарите реагираат на одлуката на Милошевиќ

Слободен печат
Со денови се дискутира за тоа дали претставник на Србите, новиот потпретседател на новата хрватска влада, Борис Милошевиќ, ќе присуствува на одбележувањето на 25-годишнината од...