ФОТО | Четири „најнесреќни“ невестински фустани што би требало да се заборават

Немаме ништо против невестински фустани, да не се разбереме погрешно. Но интернетот е интересно место кое некогаш знае да изненади со невообичаени, бизарни фотографии што откако ќе ги видите, ќе си речете – о, не, ова не треба да постои. Сепак, овие четири невестински фустани постојат и жените ги носеле. Дали денот им бил најсреќен …

ФОТО | Четири „најнесреќни“ невестински фустани што би требало да се заборават Read More »