• билети

Скопјани едвај чекале да проработи жичницата, дневно се продаваат околу 1 000 билети

Сите авантуристи и вљубеници во природата, но и сите скопјани кои сакаат да имаат поглед од птичја перспектива, едвај чекале повторно да се врати во функција жичницата која превезува патници до Водно. Ова го покажуваат бројките добиени од ЈСП „Скопје“ според кои на дневна основа се продаваат дури по 1 000 билети. Бројот на продадени …

Скопјани едвај чекале да проработи жичницата, дневно се продаваат околу 1 000 билети Read More »