• без вода

Утре без вода дел од жителите на Центар

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје известува дека утре од 9.00 часот поради дефект на затворач на булеварот „Кочо Рацин“ К-17, без вода ќе останат корисниците од истата улица на потегот од улица „11-ти Октомври“ до „Мирче Ацев“ во општина Центар. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9.00 часот, па до завршување на работите. Извор: МИА