Tag : бесчувствителност

Забава Магазин Магазин слајдер

Осум знаци кои укажуваат дека луѓето си ја „продале“ душата!

Слободен Печат
Сигурно сите барем еднаш сте ја слушнале фразата „Тој/таа нема душа“. Се верува дека некои луѓе својата душа ја продале на ѓаволот. Покрај тоа, личноста...