• Берлускони

Италијанскиот вечен повратник Силвио Берлускони подготвува план за наследник

Стоејќи на сонце пред болницата „Сан Рафаеле“ во Милано во септември минатата година, Силвио Берлускони, човекот со огромно искуство за тоа како да се преживее во италијанската политика, ја раскажа приказната за неговото последно извонредно бегство. „Си реков: Повторно спаси жива глава!“, им се исповеда исончаниот и насмеан магнат на своите развревени поддржувачи, раскажувајќи ја …

Италијанскиот вечен повратник Силвио Берлускони подготвува план за наследник Read More »