• бела хадид

ФОТО | Принцезата Дијана само нему му дозволи да ја слика: Алфа и омега на модната фотографија – Марио Тестино

Благодарение на неговиот уникатен приказ на гламур, Марио Тестино стана еден од најбараните и најдобрите модни фотографи од неговата генерација. На неговите фотографии се прикажани убави луѓе, егзотични локации, луксуз и богатство. Тоа е причината што повеќето светски дизајнери, модни куќи и модни списанија постојано го ангажираа.   View this post on Instagram   A …

ФОТО | Принцезата Дијана само нему му дозволи да ја слика: Алфа и омега на модната фотографија – Марио Тестино Read More »