• бачовски

Бачовски: Исплатени субвенциите за произведен и предаден тутун од реколта 2020 година

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурланиот развој на сметките на 28.168 субјекти исплати близу 1,7 милјарди денари за произведен и предаден тутун од реколта 2020 година. Директорот на АФПЗРР, Никица Бачовски, информира дека станува збор за исплата на сите производители кои правно законски ги исполниле условите за добивање на финансиска поддршка по оваа …

Бачовски: Исплатени субвенциите за произведен и предаден тутун од реколта 2020 година Read More »