Tag : авторки

Жена Магазин Магазин слајдер

„Читачот“ ни препорачува топ книги од жени авторки  

Слободен печат
Александар Маџаровски, на социјалната мрежа Фејсбук популарен како „Читачот“, ни препорачува книги од писателки, достапни во продажба на македонски јазик. Алис Манро, кралица на краткиот...