Tag : асоцијација на кошаркарски играчи

Кошарка Спорт

Асоцијација на кошаркари најавува „потрес“ доколку клубовите не си ги исполнат своите обврски кои нив

Слободен печат
Асоцијацијата на кошаркарски играчи денеска упати последна опомена и побара од клубовите да им го исплатат тоа што им го должат на кошаркарите. Асоцијацијата бара...