• артикли

Имате ли доволно залихи на тоалетна хартија? Потрошувачите повторно „во паника“

Синџирите супермаркети во Австралија денеска повторно го ограничија купувањето на одредени артикли поради зголемена побарувачка предизвикана од порастот на бројот на заразени од корона вирусот во тамошната држава Викторија. Стравувајќи од нова забрана за напуштање на домовите, потрошувачите панично купуваат тоалетна хартија и други артикли, па големите синџири супермаркети како што се „Вулвортс“ и „Коулс“ …

Имате ли доволно залихи на тоалетна хартија? Потрошувачите повторно „во паника“ Read More »