• арнаутовиќ

Пола држава Арнаутовци вие за Марко се фативте

Хипокризија – застапување ставови, вредности и убедувања во кои личноста не верува. Ноам Чомски хипокризијата ја дефинира како одбивање на себеси да се применат истите стандарди кои се применуваат на другите. Не поздрави фудбалерот на Австрија Марко Арнаутовиќ со „јебем ти мајку шиптарску“ по постигнувањето на голот против нашата селекција и целата македонска нација остана …

Пола држава Арнаутовци вие за Марко се фативте Read More »