• арна шијак

Вдоми, не купувај: Тие имаат очи што велат „Благодарам!“

Луѓето кои вдомуваат улични животни ја имаат најблагородната душа, вдомените животни ги имаат најтоплите очи. Многу луѓе ја имаат таа посебна љубов го имаат тој емпатиски код да сочувствуваат, да се грижат и да посвојуваат бездомни животни. Неодамна познатиот актер Том Харди го донесе своето посвоено куче Вуди на презентација на еден од неговите филмови …

Вдоми, не купувај: Тие имаат очи што велат „Благодарам!“ Read More »