16 C
Скопје

Tag : Арка

Културен печат

Преведена литература: Два тома за македонските поезија и проза се објавени во Србија

Тони Димков
Книгоиздателството „Арка“ од Смедерево (Србија), објави две исклучителни изданија на српски јазик посветени на македонските поезија и проза. Станува збор за книгите со наслов „Поетските...