Златаров, Спасиќ и Небиовски во Топ 3, македонските кајакари на финале од европските купови

Во четврток заминуваат македонските кајакари на финале од европските купови каде што реално тројца Македонци може да се најдат на првите три позиции во генералниот пласман. За овој голем подвиг конкурираат членовите на Кајак клубот Арка-Борец од Велес и кои воедно се репрезентативци на Македонија, Љубомир Спасиќ, Енис Небиовски и Александар Златаров. Тие во претстојниот …

Златаров, Спасиќ и Небиовски во Топ 3, македонските кајакари на финале од европските купови Read More »