• архитект

Интервју со Искра Михајловска: Без политичка волја не се возможни промени

Скопје е како нерамномерно наполнета шиена кукла. Едната рака ѝ е преполна, а другата ѝ виси. Запнале сите да градат во 4 км2, да ги напикаат луѓето во станови кои не се за живот, ама им продаваат „фенси“ локација. Скопје има потенцијал да расте и да се развива, само потребен ни е храбар човек кој …

Интервју со Искра Михајловска: Без политичка волја не се возможни промени Read More »