• арбер адеми

Адеми: Пописот се спроведува, од први април почнува теренското попишување

Секогаш е време за дијалог и консензус помеѓу политичките партии, партиите треба да се концентрираат на формалните и неформалните средби во Собранието, ДУИ секогаш поддржувал дијалог, без оглед на форматот, изјави пратеникот и координатор на пратеничката група на ДУИ во Собранието, Арбeр Адеми од Куманово, одговарајќи на новинарски прашања. – Секогаш е време за дијалог, …

Адеми: Пописот се спроведува, од први април почнува теренското попишување Read More »