20 C
Скопје

Tag : андреј јосифовски

Останатo Спорт

ВИДЕО: Мозаик на Ѓоковиќ од тениски топчиња во чест на историскиот успех

Слободен печат
Голем мозаик од тениски топчиња со ликот на Новак Ѓоковиќ, денеска е поставен на платото на тенискиот центар Новак во Белград. Мозаикот е висок 3.8...