Tag : амброзија

Здравје Магазин Магазин слајдер

Цвета од јули до септември: 12 совети за ублажување на алергијата на амброзија

Слободен печат
Амброзијата цвета од јули до септември, а достигнува кулминација во август. Сè повеќе луѓе бараат антихистаминици и кортикостероиди за да ги ублажат алергиите и последиците...