Tag : ало

Забава Магазин

ВИЦ НА ДЕНОТ: Добар виц

Слободен печат
– Ало, полиција? – Да, повелете! – Ви се јавувам да ми кажете некој виц! – Господине, ова е сериозна институција, ние работиме овде, немаме...