• александар златаров

Кајакарите Златаров, Спасиќ и Небиовски ја потврдија доминацијата во европските купови

Македонските репрезентативци воедно и членови на кајак кану клубот Арка-Борец од Велес завршија со настапите на европските купови на кои успеаја да ги освојат европските купови со натпреварите и пласманите во финале најнапред во Италија и Чешка и сега на финалниот натпревар во Осилница, Словенија. Репрезентативците со пласманот на второто место на Александар Златаров, третото …

Кајакарите Златаров, Спасиќ и Небиовски ја потврдија доминацијата во европските купови Read More »